Film i TV

ŠOK U STUDIJU, USRED EMISIJE ONA NAZVALA: “Da li mi neko prepoznaje glas?” DEJAN JE ODMAH PREPOZNAO, ostavila poruku za Cara

U emisiji “Narod pita” voditelj Milan Milošević ugostio je bivše zadrugare, Aleksandru Nikolić, Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

Dejan Dragojević - Novi

U emisiju se uključila Dejanova i Dalilina vjenčana kuma.

– Dobro veče svim gostima. Možda mi neko od gostiju prepoznaje glas – rekla je gledateljka.

– Ja prepoznajem, je l Gordana? – pitao je Dejan.

– Ovo je vjenčana kuma Dejana i Dalile – rekao je Milan.

– Čestitam ti prvo mjesto, ali meni je i Car jako simpatičan – rekla je gledateljka.

– Hoćete li i meni biti kuma? – pitao je Car.

– Kud ljepše da imam i budućeg i bivšeg kuma. Pozdrav za damu, ali bazirat ću se na kumove. S obzirom da sam Dalilina bivša kuma sljedeća će vjerovatno biti neka druga. Dejan je jako mlad dečko koji je ušao u brak kojem sam ja prisustvovala. Od Dalile ni čašu vode tamo nisam dobila, a pozvana sam kuma da budem – rekla je gledateljka.

– Kod mene će biti svega, rakije, žestine – našalio se Filip.

– Kada smo se vratili sa vjenčanja bilo je ajde da izvadimo poklone pa da se razilazimo, a od obećanog ručka ni traga – rekla je gledateljka.

– Bolje se prolazi na sahranama nego na toj svadbi gospođo – rekao je Car.

– U tom periodu i burek bi mi dobro došao jer sam došla gladna. Ponuđena nisam ni sa čim. Ti si bio zbunjen, a ona nervozna, a ja tražila čašu vode. Još je bila voda sa česme. Dvadeset pet ruža je bio poklon u korpi, a u svakoj ruži biser – rekla je gledateljka.

– Daj ostavite broj za ovo što smo se dogovarali za kumstvo. Ja ću vas zvati. Vi ste gotivna kuma kad se bračni par rastavi vi sve iznosite – rekao je Filip.

– Kuma je mene blokirala kada me je izgustirala. Toliko o njenoj ljudskosti. Što se držanja pažnje tiče ne mogu da griješim dušu to ste stvarno uspjeli – rekla je gledateljka.

– Dalila neka spusti loptu jer Car definitivno jeste tip momka kakav ona voli. Dejan je bio pranje – rekla je gledateljka.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh