Film i TV

OGLASILA SE DALILA – EVO ŠTA JE PORUČILA FILIPU: “Večeras će…”

Ostaje da saznamo šta će večeras reći on.

Dalila Dragojević - screenshot

Nakon što je Dalila Dragojević odlučila da javno, tokom emisije ”Narod pita” ostavi svog dečka, sa kojim je ljubav otpočela pred kamerama rijalitija ”Zadruga”, Filipa Cara, čini se da je ipak riješila da svojoj i Filipovoj ljubavi da još jednu šansu, po ko zna koji put. Oni su danas bili zajedno u ordinaciji poznatog beogradskog hirurga, a tim povodom kontaktirali smo Dalilu.

Večeras Filip gostuje u “Narod pita”, pa će on sve najbolje objasniti! Nema potrebe da bilo šta ja sad komentarišem. Jedino što mogu da kažem jeste da on nije bio sa Anom u etno selu – rekla je Dalila za Pink.rs.

Podsjetimo, preksinoć je Pink.rs paparaco patrola snimila Anu Jovanović koja je pravila društvo Filipu Caru u etno selu koje je omiljeno među svim učesnicima “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh