Film i TV

ZDRAVSTVENO STANJE SE NAGLO POGORŠALO: Dalila prolazi kroz pakao, sve je gore i gore, potonula potpuno

Nije joj lako.

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila Dragojević, koja je završila kao drugoplasirana u finalu “Zadruge 5” progovorila je o svom stanju i objasnila zašto je neće biti neko vrijeme.

Ona je podijelila na Instagramu da se ne osjeća najbolje, i izvinila svim novinarima jer nije u mogućnosti da se odazove na poziv i da izjave.

Zadrugarka kako primijećujemo na snimku djeluje potišteno i izmoreno. Podsjetimo da je nakon izlaska iz rijalitija pa sve do danas na rubu osude ljudi, redovne psovke, prijetnje na društvenim mrežama, kao i svestrana osuda itekako su prodrle kroz nju, te opravdano želi da se osami.

Trenutno zaista nisam u mogućnosti, čim dođem sebi, rado ću se odazvati da radim bilo koji intervju, hvala na razumijevanju! – rekla je Dalila, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh