Film i TV

ZA PETAMA DALILI NAKON EMISIJE NAROD PITA! EVO DA LI SE VRATILA CARU: Otišla na poznatu lokaciju

Dalila Dragojević je sinoć u emisiji “Narod pita” raskinula sa Filipom Carem, zbog toga što se nije pojavio kao gost sa njom kod voditelja Milana Miloševića i što ju je ostavio da se sama suočava sa sudom naroda.

Dalila - screenshot

Kako smo pisali, Car se nalazio u famoznom etno-selu, a kad je čuo da je Dalila raskinula sa njim, zaputio se ka Šimanovcima, ali mu je pristup studiju bio zabranjen. On se vratio u etno-selo, odakle je krenuo sa Lazarom Čolićem Zolom, a ekipa portala Pink.rs je odlučila da prate i Dalilu.

Dalila i Car su mnogo puta raskidali i kleli se da više nikad neće biti zajedno, ali su se ipak stalno vraćali jedno drugom. Odlučili su da vide da li će Dragojevićka otići u etno-selo ili će se držati riječi da je ovog puta zauvijek došlo do kraja između Cara i nje.

Pratili su je do samog centra srbijanske prijestonice, piše Pink.rs.

Dragojevićka je izašla na Terazijama, a adresa je već bila poznata.

Naime, ona se zaputila u stan koji je po izlasku iz “Zadruge” iznajmila njena najbolja drugarica Marijana Zonjić, a gdje je Dalila već boravila. Uhvatili su je kako priča sa nekim preko telefona, a da li je ovo bio Car, ostaje da ispratimo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh