Film i TV

RASKID UŽIVO: Dalila Dragojević ostavila Cara u emisiji, pa pomenula POMIRENJE SA DEJANOM!

Rastrojstvo!

Dalila i Car - screenshot

U toku sinoćne emisije “Narod pita”, voditelj Milan Milošević ugostio je Dalilu Dragojević. Bivša takmičarka “Zadruge” je komentarisala prilog o preokretu njene veze sa Filipom Carem, nakon ulaska Maje Marinković u rijaliti.

– Neprijatno mi je Milane, jako. Ja ne znam koliko ću moći da izdržim da budem u emisiji. Meni je sve neprijatno… Neprijatno mi je što gledam sve, što sam bila takva i što sam učestovala u “Zadruzi 5”. Naprijatno mi je kad publika tapše i kad čujem dobacivanja. Neprijatno mi je što sjedim ovdje – govorila je Dalila.

– Ovo su bili tvoji loši potezi prema ljudima koji nisu zaslužili, ali si isto dozvoila. Činila si loše, ali su ti i radili loše – dodao je Milan.

– Jeste, činila sam jako lošu stvar i učinjene su mi loše stvari. Ja sam radila neke stvari iz svoje nemoći, pričam o svom vraćanju u odnos sa Dejanom i pokušaj odnosa za koji sam unaprijed znala da ne treba i da nije to to. Ovo sve sa Filipom što se izdešavalo, ne znam šta da komentarišem. Mislim da ne treba više da budemo zajedno. Sad kad razmislim i sjedim sama, a njega boli uho… Ja se nosim sa situacijama, a zajedno smo napravili… Mislim da je došao kraj – rekla je Dalila.

– Je l’ si to osjetila po ponašanju i jer nije htio da dođe u emisiju? – pitao je Milan.

– Mislim da nije došao jer ne može da se nosi sa svim situacijama sa kojima ja treba narednih nekoliko sati. To je to – dodala je Dalila, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh