Film i TV

RAZVELI SE OGNJEN AMIDŽIĆ I DANIJELA DIMITROVSKA! Manekenka i voditelj se odmah oglasili!

Top model Danijela Dimitrovska Amidžić i TV voditelj Ognjen Amidžić odlučili su da se raziđu nakon deset godina braka .

Ognjen Amidžić - Screenshot

Njih dvoje su se obratili zajedničkim saopštenjem i naveli da osim ovog dalje izjave neće davati.

– Želimo da vas obavijestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo donijeli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mjesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi – piše u saopštenju.

Njih dvoje upoznali na snimanju Ognjenove autorske emisije 2009. godine. Tada su oboje bili u braku, ali su već naredne godine počeli zajedno da se pojavljuju i da ističu da su u vezi, piše Informer.

– Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cvijeća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne — istakao je jednom prilikom Ognjen.

Danijela i Ognjen iz braka imaju sina Matiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh