Film i TV

NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE: Ljubavni klip Dalile i Dejana izazvao MUK – OVA scena POTUPUNO SLOMILA Dragojevićku!

U toku emisije “Ljubavni kipovi” ukućanima je pušten snimak Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević koji su napravili njihovi fanovi.

Dalila Dragojević - screenshot

– Da se znao da sam zaplakao na snimak prije – rekao je Dejan, piše Srbija danas.

Dejan je sjedio za stolom sa svojom djevojkom Aleksandrom Nikolić, dok je Dalila sve vrijeme posmatrala klip sa vrata pušionice. Nju je najviše obradovalo kad je vidjela svog psa Tedija, pa je čak i završila u suzama.

Car nije mogao da odoli da ne isprati ljubavni klip Dalile i Dejana, pa je sve vrijeme stajao na vratima Bijele kuće i pažljivo gledao njihove ljubavne trenutke.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh