Film i TV

SLIJEDI DISKVALIFIKACIJA PRED SUPERFINALE? Mensur NAMERNO uvrijedio VELIKOG ŠEFA i fanove: “Zamajavanje očiju!”

U toku emisije “Ljubavni klipovi” Veliki šef pustio je zadrugarima klip Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića koji su su napravili njihovi fanovi.

Mensur Ajdarpašić - novi

Milica se slomila već na prve kadrove i počela da lije gorke suze, dok je Mensur za to vrijeme sa uživanjem i osmijehom preko cijelog lica pažljivo pratio njihove ljubave trenutke.

– Milice, nemoj da zamjeriš, neću da gledam – rekao je on.

– Ajde umukni – odbrusila je ona.

– Prelijep je klip. Sjetio si se da kažeš kako je namontirano – rekla je Milica.

– Suze, krevet i kako neko neće biti sa nekim. Zamajavanje očiju – govorio je on.

– Super Mensure. Meni mogu da zamajavaju oči, jer ja volim i ja sam zaljubljena. Neću da se svađam, skloni mi se – odbrusila je Milica.

– Za sve kriviš mene – nastavio je Mensur, piše Srbija danas.

– Mene ne vole, ja to znam. Ti se sad sa mnom svađaš – rekao je Mensur.

– Ne interesuje me, meni su uspomene ostale – rekla je Veselinovićeva.

– Ti si jadnica i plačeš – nastavio je Mensur.

Mensur je time što nije želeo da gleda snimak uvrijedio fanove koji su se potrudili da naprave njihov ljubavni klip kao i Velikog šefa koji je želio da im uljepša posljednja tri dana u “Zadruzi”.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh