Film i TV

“BOŽE SVETI! ONA BI…” – Nada Topčagić ŠOKIRANA ponašanjem Dalile Dragojević – progovorila i o njenoj vezi sa Carem!

Popularna folkerka Nada Topčagić veliki je fan najgledanijeg rijalitija u regionu, a redovno prati deševanja pete sezone “Zadruge”.

Nada Topčagić - Youtube

Pjevačica je jednom prilikom i bila članica stručnog žirija na “Zadrugoviziji”, a sada se osvrnula na odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara i na intervju koji je voditelj Darko Tanasijević obavio sa Dalilom sinoć.

– Jao, gledam Dalilu i pomislim na moju pjesmu: “Šta ću, gde ću i kuda, sudbina mi krivuda. Šta ću, gde ću i kome, da li trebam nekome?”. Strašno. Kako uopšte žene mogu izaći pred svijet, pred prijatelje, pred rodbinu? Šta su sve javno radile, užas. Životinje bježe u šumu ili se sklanjaju da ne budu viđene – istakla je pjevačica, pa dodala:

– Strašno, pa gdje da se pojave? J*bote, ona i bi i dalje sa Filipom, Bože sveti… Šta joj sve radi i opet bi sa njim, pa horor. Nevjerovatno. Zove oca da dođe na superfinale, a objeručke bi u vezu sa Filipom opet. Nevjerovatno – rekla je Nada za domaći portal, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh