Film i TV

CAR HOĆE DA NAUDI DALILI – ČULA JE CIJELI PLAN! Odmah počela da urla, ne osjeća se sigurno: “PLAŠIM se!”

Sukob između Dalile Dragojević i Filipa Cara ne jenjava, a samim tim na prestaju ni brojne uvrede.

Dalila i Filip - screenshot

– Jutros si se rasplakala zbog toga jer ti je teško što ćeš izaći bez mene – rekao je Car.

– Ti si bolestan – rekla je Dalila.

– Zbog čega? Molim tebe, s kojom sam prošao sito i rešeto da riješimo problem, a ona me napada. Zbog toga sam bolestan – kazao je Car.

– O čemu ti pričaš, jel si mislio o meni kada si je*avao sa strane, dok sam ja svakodnevno plakala zbog tebe, nisi – kazala je Dalila.

– Jel si ti mislila o meni kada si se družila sa drugim muškarcima, dok sam ja plakao – upitao je Car.

– Molim te, da li možemo nakon svega lijepo da razgovaramo, dolazim i želim u miru da pričam sa tobom, a vidim da to nije moguće, zašto mi radiš ovo? Ajmo da zapalimo cigaretu da popričamo – kazao je Car.

– Ali ne želim, ja se plašim! – rekla je Dalila.

– Stani! Dovodiš me do ludila – dodao je Car.

– Ne priča mi se sa tobom, rekla sam ti da nemamo o čemu da razgovaramo, razumi to – kazala je Dalila.

– Ti meni konstantno udaraš kontru, zbog čega se ti kur*iš. Udaraš mi konstantno kontru, u jednom momentu plačeš, poslije se smiješ. Kada ja poludim, đavo ti bude kriv. Ti bi voljela da se ja naprijem sutra, uhvatim neku i iz*ebem je – otkrio je Car njegov plan za sutra.

– Ja se pored tebe više ne osjećam sigurno, niti zaštićeno, ja s tvoje strane osjećam veliku mržnju i averziju, ne osjećam više ljubav s tvoje strane – kazala je Dalila, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh