Film i TV

NOVO BRUTALNO PONIŽAVANJE – Dalila i Car pred NOVIM HAOSEM, on POLUDIO: “Neće se ovo dobro završiti!”

“Dalila, nemoj više da se ku*čiš, to te je dovelo do toga da te svi ovdje razvalimo k’o kantu.”

Dalila i Filip - screenshot

Dalila Dragojević i Filip Car ne odustaju u namjeri da prebace sve što mogu jedno drugom.

– Lijepo sam ti govorio neke stvari, nisi me slušala – rekao je Car.

– Mogu da pričam šta hoću, govoriš mi kako sam nemoralna, najgora, ovakva, onakva. Tebi nije jasno da ja više ne želim da budem sa tobom – rekla je Dalila.

– Nemam snage više za sve tvoje ponašanje, sačekaj samo da ti kažem šta želim – kazao je Car.

– Ja nosim teret, da kada se posvađam sa tobom se osjećam loše. Nije bitno šta je bilo, bitno je šta je sad i šta će biti.

– Ti si svjestan šta sam ja uradila zbog tebe, u izlaganjima me uvijek ocrniš. Ja više ne želim da moje stvari lete kroz prozor, da me vrijeđaš i govoriš najgore – rekla je Dalila.

– A ja sam zaslužio da mi vrijeđaš porodicu. Dalila, nemoj više da se ku*čiš, to te je dovelo do toga da te svi ovdje razvalimo k’o kantu. Da li si svjesna toga – rekao je Car.

– Opet se ku*čiš, Dalila, jel me čuješ? Opet me provociraš, neće se ovo dobro završiti – rekao je Car.

– Ja te ne vidim, ne provociram, ne zanimaš me, imam pravo da radim šta god želim. Ostavi me na miru – kazala je Dalila.

– Kako da kažem, evo, idi samo. Biće poslije za stolom kako ne želim da pričam i riješim sve. Onda ću biti opet kukavica za nju, plakat će, opet će plakati! Koliko god da se trudim, ne riješavamo ništa, opet ću ja biti kriv za sve – dodao je Filip, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh