Film i TV

ZVAT ĆU MARKA KADA IZAĐEM IZ ZADRUGE: Viktoriji PALA ROLETNA – Zola je doveo do ludila OVIM riječima

Produkcija je organizovala emisiju za zadrugare u kojoj su bivši zadrugari dobili priliku da im se obrate i postave im pitanje.

Zoki Šumadinac postavio je pitanje Lazaru Čoliću Zoli.

– Zola, da li to što radiš sada i muvaš djevojke, radiš to i spolja – upitao je Glumac.

– Ne, čujem ovu što govori, Irma, tebe da sam htio ne imao bih te kad sam htio. Ne sviđaš mi se, ne radiš me. Marko je ovdje oosba koju sam ovdje upoznao, ne mogu ga baš nazvati prijateljem, ali uglavnom daje konstantno iste odgovore. Markove stvari su kod mene, po izlasku ću ga pozvati i vratiti mu stvari – rekao je Zola, piše Srbija danas.

– Vidjet ćemo da li ćeš ih vratiti, zapalit ću te stvari – dobacila je Viki.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh