Film i TV

DEJAN NAJAVIO POVRATAK U VETERNIK – “Ne vraćam se u Šepak!” / Dragojević progovorio i o VJERI

Evo šta planira!

Produkcija je organizovala emisiju za zadrugare u kojoj su bivši zadrugari dobili priliku da im se obrate i postave im pitanje.

Jedno od pitanja postavila je i bivša zadrugarka Sandra čaprić, a namijenila ga je Dejanu Dragojeviću:

– Pitanje za Dejana: Da li si se iskreno zaljubio, kolike su tvoje emocije, i da li ćeš ići u Šepak da vidiš ogradu ili Veternik i da li ćeš se vratiti svojoj vjeri?

– Sa Aleks mi je odlučno, volim je.. Vraćam se u Veternik, a za vjeru neću da pričam, to mi je nebitno – rekao je Dejan.

– Ja osjetim, to je neko ko je bivša Filipova i logično je da sam ja smetnja, a kada je bila žurka ja sam vidjela kako ga gleda. Mnogo je lijepo kada progovore napolju i glume, a ovdje nisu bili, a pokazuju svoje stavove na k.. A o ogradi se ne treba polemisati. – rekla je Dalila.

– Ja ne vodim provokaciju mene, ovo je pitanje za Dejan, pa je rekla kao Šepek kao ja što pričam, ne vidim ja provokaciju, ja se jesam ogriješio prema njoj a ona je jedina djevojka sa kojom mogu pokazati kako funkcionišem ja sa normalnim djevojkama – rekao je Car.

– Ja mislim da je ograda do sada ugrađena, a bivša moja ljubavi ti imaš šansu da budete zajedno – dodala je Dalila.

– Gospođica je mene pomenula zbog Sandre Čaprić jer želi da se miješa u sve odnose – rekao je Car i najavio ogradu od 40 metara, piše Srbija danas.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh