Film i TV

AU, KAKAV BLAM USRED EMISIJE: Filip Car UPITAN da li je ZALJUBLJEN u Dejana Dragojevića, a ovo je RAZLOG

“On ga ne ispušta iz usta!”.

Dalila Dragojević i Filip Car i Dejan Dragojević - Screenshot

U toku je emisija Pitanja starih zadrugara. Voditeljka Ivana Šopić je najavila novo pitanje. Na monitoru se ponovo pojavila Ermina Pašović:

– Pitanje za Cara, reci mi jesi li možda zaljubljen u Dejana ? – upitala je Ermina.

– Istina, koliko spominje Dejana, on ga ne ispušta iz usta – rekla je Dalila, piše Srbija danas.

– Kada je Dejan u pitanju, ja sam se o njega ogriješio, i postoji jedna doza poštovanja prema njemu, jer ga on ima prema meni. Da sam zaljubljen u Dejana nisam, ali sada bih radije bio sa njim, nego sa Dalilom, da mi je bolji od nje, bolji je. Realno je da ja uzdižem Dejana poslije svakog raskida sa Daliom, uzdižem ga pa je moguće da je zbog toga ovaj komentar – rekao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh