Film i TV

OSMAKČIĆ U BIJELOJ KUĆI – VIKI GRCA U SUZAMA: Nije joj bilo dobro kad ga je ugledala

Bura emocija!

Viktorija Mitrović - screenshot

U toku je emisija “Uspomene zadrugara”, a voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video prilog sa uspomenama Viktorije Mitrović, piše Novi.

Sa osmijehom je gledala svoje fotografije iz spoljnog života na samom početku.

Promijenila je boje kada je vidjela video prilog o svojoj ispovijesti o monstruoznom činu koji joj se dogodio sa samo 12 godina.

Pognula je glavu kada je vidjela sebe u ljubljenju sa Filipom Carem.

Na red su došle i scene iz ljubavne veze sa Markom Osmakčićem, čija se, takođe, porodica odlučila na lažiranje smrti oca Franja Osmakčića, kako bi svog sina izvukla iz rijalitija, a ostavili trudnu Viktoriju u “Zadruzi”. Ona se na neke scene smijala, dok joj na prilog o saznavanju da je u drugom stanju, nije bilo nimalo lako.

Kada je vidjela scenu sa svojom kćerkom, odmah je briznula u plač.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh