Film i TV

ON IDE DIREKTNO U FINALE! Donijeta je ODLUKA – u Bijelu kuću stiglo PISMO Velikog šefa koje je promijenilo SVE

Ne skida osmijeh s lica!

Željmo Mitrović - Screenshot

Mina Vrbaški izgubila je u duelu od Filipa Cara i noćas je izbačena iz “Zadruge”. U studiju ju je dočekala Dušica Jakovljević, sa kojom je podijelila kakve utiske nosi iz Bijele kuće, piše Srbija danas.

Mina je imala zadatak da napiše pismo zadrugarima i da imenuje ovonedjeljnog vođu. Veliki šef je poslao pismo na adresu Bijele kuće i saopštio učesnicima njenu odluku.

– Dragi moji volim vas, još malo. Mateja je vođa – glasilo je pismo.

– Mina, hvala ti, vidimo se kada izađem, a ti sredi glavu. Meni je drago što ću biti posljednji vođa Zadruge 5 – rekao je Mateja.

S obzirom na to da je Mateja izabran za vođu, to znači da on ne može biti nominovan niti izbačen iz rijalitija. Samim tim, Mateja se direktno plasirao u finale “Zadruge”.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh