Film i TV

FILIP CAR JE IZBACIO IZ ZADRUGE! Prekršio glavno pravilo, produkcija reagovala – uslijedila ŽESTOKA KAZNA

Mina Vrbaški sinoć je napustila “Zadrugu” nakon što ju je u duelu pobjedio Filip Car.

Zadruga - screenshot

Mina i Filip su se borili za opstanak u rijalitiju, a oboje su dali sve od sebe da odnesu pobjedu u ovom izazovu. Međutim, više sreće je imao Filip i njemu će glasovi biti duplirani.

Voditelj je saopštio zadrugarima kakvo je stanje nakon što su Caru duplirani glasovi.

– Nakon ove igrice jedna osoba ima 94 odsto odsto glasova, druga 6 odsto glasova. Zadrugu napušta Mina Vrbaški, pozdravite se sa njom – rekao je voditelj.

Mateja je grlio Minu i poručio joj da bude dobra, a onda su je zadrugari ispratili i ona je napustila Bijelu kuću.

Međutim, Mateja Matijević prekršio je ovo pravilo i odlučio da komunicira sa Minom Vrbaški, zbog čega je Veliki šef donio odluku da on bude kažnjen.

Minu je u studiju čekala mama kojoj se odmah bacila u zagrljaj i počela da je ispituje da li je ljuta zbog njenog ponašanja u “Zadruzi”, a Dušica ju je odmah zasula pitanjima o Mateji.

– Tu smo. Mi da smo mogli da se odvojimo, odvojili bismo se. Imamo neke planove i da ostanemo prijatelji. Ja u njemu imam pravog prijatelja. Očito je da se nisam toliko oporavila, a mislila sam da sam jaka. Izgubila sma svijest o svemu i lako je moglo sa mnom da se manipuliše komentarima zadrugara. Drago mi je da sam izašla. Nisam tip koji je želio da ostane do kraja – pričala je Mina.

– Je l’ misliš da je Mateja imao neku namjeru i da li se poigrao sa tobom?

– Nije. Dok nismo ušli u odnos, pričali smo. Imala sam sreću što dok smo bili prijatelji nagovještavala sam mu stvari. Kad izađe i kad bude vidio moje ponašanje, vidjet će da je bilo iskreno.

– Zašto se Filip Car plašio izolacije sa tobom? – pitala je Dušica.

– Ja razumijem njega. Dečko ne želi da se dovodi u situacije, kao i ja u mom -odnosu. Ako sam završila sve, tu nema ni “Zdravo”. Početak je bio turbulentan, kad sam vidjela sebe u nečem drugom, sve sam odrstranila, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh