Film i TV

“ZNAM U KAKVOM STANJU JE BIO NJEN OTAC!” – Viktorija progovorila o PRO.TITUCIJI, pa se osvrnula na Nevenu

“Da li smatraš da si izdala Nevenu?”

Nevena i Viki - screenshot

Iz Zadruge sinoć je izbačena Mina vrbaški, a potom je počela Igra istine sa Lepim Mićom, piše Srbija danas.

Potegnuta je ponovo tema pro.titucije, kada je podsjetimo, Viktorija Mitrović otkrila da se i Nevena Savić bavila navodno najstarijim zanatom, pa dodala i da navodno ima dokaze za to.

Za vrijeme emisije “Pitanja novinara” zbog ovoga je nastao haos, a sad je ponovo Mitrovićka dobila pitanje:

– Da li smatraš da si izdala Nevenu? – upitao je Lepi Mića.

– Ja sam Nevenu izdala prije sedam mjeseci. Obrazloženje da je ona mene ponizila i ja sam otišla i vratila joj i rekla da ne može ona mene da ponižava jer je radila ono što i ja. Nisam trebala zato što znam u kakvom je stanju bio njen otac. Neću da me isti ili gori od mene ponižava – rekla je Viki.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh