Film i TV

ONI ULAZE U ZADRUGU 6! Najveće rijaliti zvijezde POTPISALE UGOVOR za narednu sezonu – spremni da prave HAOS

Sprema se spektakl!

ZAdruga - screenshot

U “Zadrugu 6” navodno ulazi košarkašica Milica Dabović, prenose domaći mediji. Na Pinkovo imanje u septembru navodno će se useliti pjevačica Zorica Marković, kao i Maja Kovačević, sestra pobjednice “Velikog brata” Marijane Čvrljak, koja je nedavno nestala i, naravno, Lepi Mića.

Milica Dabović će se ponovo naći u rijalitiju:

– Milicu su i ranije zvali u “Zadrugu”, ali je odbijala ponude. Sada se predomislila. Želi da zaradi što više novca za sina Stefana i kupi mu stan. Shvatila je da je najlakši način za to da učestvuje u rijalitijima. U prethodnom rijalitiju je zaradila 10.800 evra, a od Pinka će dobiti daleko veći honorar – priča izvor blizak košarkašici.

Da se Milica sprema za “Zadrugu”, potvrdila je i Jovana Tomić.

– Pričala nam je svima da bi mnogo voljela da uđe u “Zadrugu”. Super bi se snašla, prava je osoba za to – rekla je Jovana za “Informer”.

Milici će se pred kamerama Pinka pridružiti i Zorica Marković. Preskočila je ovu i prethodnu sezonu “Zadruge”, ali zato neće i narednu.

– Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Uvijek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazat ću ko je mama rijalitija – kaže pjevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou program bez kolege Lepog Miće:

– On je postao zaštitni znak “Zadruge”. Bez njega nema rijalitija.

Kako prenose domaći mediji, pjevač će i šestu godinu zaredom provesti pred kamerama:

– Mića će tokom ljeta malo da se odmori, a od septembra se vraća u Šimanovce. Njemu je “Zadruga” postala druga kuća, ne opterećuje ga to što je godinama zatvoren tamo. Naprotiv, bez razmišljanja je pristao ponovo da uđe – kaže izvor.

Za “Zadrugu” se sprema i Maja Kovačević, sestra Marijne Čvrljak, pobednice “Velikog brata”, koja je nestala prije tačno dva mjeseca i za koju se sumnja da se navodno utopila u Savi.

– Maja želi da postane rijaliti zvijezda kao njena sestra Marijana, zato je odmah pristala da potpiše ugovor za “Zadrugu” – priča izvor i dodaje da je Hrvatica odmah potpisivanja slavila u Beogradu:

– Maja je prošlog petka slavila uz alkohol, a onda se potukla s bivšom učesnicom “Zadruge” Sanjom Jakšić, s kojom se inače družila. Maja kao da već najavljuje da će biti glavni skandal majstor u rijalitiju – kaže izvor za “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh