Film i TV

“KUKAŠ ZBOG STVARI KOJE NE POSTOJE!” – Đedović smatra da je Rešićka upala u LUDILO jer se ZALJUBILA!

Anđelo razlog svega?

Marko Đedović - Screenshot

U dvorištu Bijele kuće došlo je do drame između Marka Đedovića i Sandre Rešić. Pjevačica je počela da se brine jednoj stvari nakon izlaska iz rijalitija, dok Đedović smatra da je ipak nešto drugo muči, piše Srbija Danas.

– Nemoj da me nerviraš sa budalaštinama tvojim oko nečega što ne postoji. Samo ti treba da mi kukaš zbog stvari koje ne postoje. Jer si se zaljubila, pa upadaš u ludila. Ja najviše mrzim kod ljudi što se izgubite kad se zaljubite. Mislite da je cijeli svijet protiv vas. Razne situacije navedu ljude na razna razmišljanja, a vi se pogubite – pričao je Marko.

– Ja samo razmišljam o jednoj stvari, izaći ću odavde. Razmišljam samo u jednoj stvari, da li ću da uspijem u toj stvari – rekla je Sandra.

– Ubacujete se bespotrebno u tripove. Bespotrebno se budalite – dodao je Đedović.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh