Film i TV

Najemotivniji trenutak u finalu Zvezda Granda: Pobjednik umalo pao u nesvijest!

Titulu zvijezde ”Granda” ove godine ponio je devetnaestogodišnji Nermin Handžić iz Tešnja, koji je tokom deset mjeseci takmičenja branio boje tima Viki Miljković.

Nermin Handžić - screenshot

U samoj završnici Nermin se našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema riječima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odnio ubjedljivu pobjedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova, piše Ekskluziva.

Kada je čuo svoje ime, Nermin je zamalo pao u nesvijest, dok su ga kolege iz takmičenja pridržavale i grlile, a lavina emocija dogodila se kada mu se na sceni pridružila i mentorka Viki.

– Hvala vam ljudi, ja ne znam sad ni šta da kažem. Bilo ko da je odnio pobjedu večeras bilo bi zasluženo – skromno je rekao Nermin, a zatim je uslijedila i pobjednička pesma koju su sa njim u glas pjevali svi.

Mladi Handžić je pored zlatne stautue pobjednika osvojio i automobil marke Opel Corsa, kao i pjesmu i spot od strane Grand produkcije.

Inače, Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u “Nekim novim klincima”, gdje je oduševio sve svojim talentom.

Kandidat iz Bosne i Hercegovine preferira narodnu muziku, pa je tako za svog mentora izabrao Violetu Viki Miljković, koja radi u timu sa suprugom Tašketom. Nermin je nakon proglašenja pobjednika progovorio o odnosu sa svojom mentorkom i istakao kako mu je ona bila najveća podrška tokom takmičenja, ali i da je i on nju bodrio, kada je to bilo potrebno.

Takođe, Nermin je rekao da planira da nastavi saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti njegovu prvu pjesmu, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh