Film i TV

DALILA USRED NOĆI DOŠLA U VILU KARIĆA I TVRDILA DA JE TRUDNA?! Aferu sa Stefanom sve vrijeme vješto krije! OSMAN SVE OTKRIO!

Kako mediji prenose, nakon izlaska iz “Zadruge 3”, Dalila Dragojević varala se supruga Dejana sa Stefanom Karićem, a htela je i da ga prevari tvrdeći da je trudna.

Dalila Dragojević - screenshot

Nakon što su u trećoj sezoni rijalitija Dalila i Dejan pobjegli sa imanja u Šimanovcima, počele su da se šire priče da je njihov cimer Stefan Karić bio glavni krivac za to.

O Stefanu se nedavno pročula vijest o navodnoj aferi sa zadrugarkom Marijanom Zonjić. Međutim, mediji sada prenose da je Karić bio i sa Dalilom Dragojević.

– Scenario koji je Dalila ove sezone odglumila bio je planiran za “Zadrugu 3”, samo što je tada meta bio Stefan Karić u koga se zaljubila, iako je bila u braku sa Dejanom. Ni nakon bjekstva nije uspjela da izbaci Karića iz glave, pa je skovala plan kako da ga smota po izlasku iz rijalitija. Čim je Karić izašao, ona je nabavila njegov broj i počela da mu šalje poruke. Ubrzo su se upustili u aferu tokom koje je Dalila postala opsjednuta Stefanom, dok je njemu ta veza bila samo razonoda. Kada je odlučio da je prekine, Dalila je potpuno odlijepila. Jedne večeri došla je u vilu Karića i tvrdila da je u drugom stanju. Stefan je odmah provalio da laže, pa ju je u gluho doba noći izbacio na ulicu – tvrdi izvor za “Svet“.

O aferi sa Dalilom Stefan nikada nije javno govorio, ali je njegov otac, Osman Karić, svojevremeno potvrdio ovu priču i kroz stihove na duhovit način rekao da je Dalila i prije Filipa Cara nabijala Dejanu rogove:

– Dalila, Dalila, da je sreće tvoje ti bi sa Stefanom bila. Od Dekija si to vješto krila, znao je i on… Ispadao ti je muž i konj i slon. Kasno je to Deki shvatio, pa ti se ispod jorgan planine obratio, Stefana je u tvojim očima blatio. Savjete ti dao, možda ti je deda od sramote sa stolice pao. Šta će reći raja, polupala si g*zom Stefanova j*ja. Hajmo, draga, kući, bruka će u selu pući. Šta će reći raja, biće, Dalila, belaja.

Stefan i Dalila se nakon ovog skandala više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u “Zadrugu 5”. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Ljubisavljević, koju planira da oženi po izlasku iz rijalitija, Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh