Film i TV

DAVID DRAGOJEVIĆ I ANA KORAĆ PONOVO ZAJEDNO! Progovorili o svojoj LJUBAVI na SPECIJALAN način: Nikad LJEPŠI

Jedan od omiljenih parova Zadruge.

Ana i David - screenshot

Ana Korać i David Dragojević su ponovo zajedno, ali ne u vezi, već u pesmi koja se pojavila na Jutjubu, piše Srbija danas.

Njihova je ljubav bila toliko jaka da su emocije pretočili u muziku. Nekadašnji partneri koji su vezu otpočeli u rijalitiju snimili su pjesmu “Da li bi da li bi” koja je tek prije neki dan ugledala svijetlost dana.

Producent ovog projekta odlučio je da prikaže kako je njihova bajka izgledala u trenucima kada su se najviše voljeli. Kroz kadrove mora, leta, zajedničkih fotografija urađen je i spot, a na jutjubu već pretenduje da uđe u top pet naslušanijih pjesama.

Iako već izvjesno vrijeme nisu zajedno, Koraćeva i Dragojević su ostali u odličnom odnosu, a njihovi fanovi ako je suditi po komentarima i dalje ron suze što se njihova bajka završila.

– Prelijepa vam je pjesma kao i vi sto ste, samo još da se pomirite – jedan je od komentara.

– Bravo, pjesma je super kao sto ste vas dvoje bili prelijep par. Volela bih da se obnovi vaša veza – napisao je neko od njihovih pratilaca.

– “Šta ste čekali, pjesma je top. Spot je odličan,jednostavan i vidi se da je vaša ljubav bila jaka. Oboje ste super otpjevali. Drago mi je da je pesma ugledala svijetlost dana – samo su neki od reakcija na numeru koja na prvo slušanje ulazi u uši.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh