Film i TV

DEJAN KONAČNO PRIZNAO – UHVAĆEN U ZAGRLJAJU S REŠIĆKOM, A SAD OTKRIO ŠTA OSJEĆA PREMA NJOJ: Muk u Bijeloj kući

Šta je prava istina?

Dejan Dragojević - Screenshot

Tokom večerašnje emisije “Uspomene”, Dejan Dragojević ukratko je prokomentarisao uspomene Sandre Rešić, piše Novi.

Ništa specijalno, zanimljivo, interesantno. Vidi se prisnost, druženje i ove i prethodne godine. Više su priča izmijenili, izbjegavali da odgovore na neke stvari. Najautentičniji mi je odnos Dejana i Sandre – istakao je Mensur Ajdarpašić.

Dejane, prokementariši nam ti svoje utiske – rekao je Milan.

Ne dozvoljavam da neko kaže da smo ona ili ja bili zaljubljeni. U suštini, lijepe uapmene. Lijepo mi je da vidim sebe. Nama se pokazuje ono što je ljudima već mesecima prikazivano, nista novo i posebno. Što se mene tiče na to se stavlja tačka, ovo su nam puštali već, tada sam komentarisao. Neki poseban komentar nemam. Što se tiče lično mene, nemam šta da komentarišem – dodao je Dejan.

Je l’ ti lijepa Sandra – upitao je Milan.

Ne komentarišem druge djevojke – odogovorio je Dejan.

Više o ovom događaju u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh