Film i TV

PUŠTENI SVI DALILINI GRIJESI IZ PROŠLOSTI NA EKRANU – Dalila PLAČE, Car POZELENIO kad je vidio!

Uspomene koje bi rado željela da izbriše!

Filip Car - screenshot

U emisiji “Uspomene” prikazane su i uspomene Dalile Dragojević. Zadrugari su vidjeli njen život sa Dejanom Dragojevićem, ali i drugim bivšim momcima, kao i neke od trenutaka sa Stefanom Karićem. Riječ od voditelja Milana Miloševića dobio je Filip Car.

Šta ja znam. Prvo nisam prepoznao momke, onda sam prepoznao Mladena Vuletića, njega sam upoznao. Onda sam vidio slike sa porodicom, pa flešbek svih situacija koje su se izdešavale, ljudi su vjerovatno bili unesrećeni našim odnosom i njenim izborom. Kad vidim sam početak, trebalo je sve da bude drugačije. Srljamo i dalje u neke probleme, radimo stvari koje ne bismo smjeli da dozvolimo sami sebi. Odnos nam postaje satkan od nepovjerenja, uvreda, a sve je trebalo da bude mnogo drugačije. Napravili smo sve da bismo se ponosili tim nečim, a ne da bismo se sramili. Ima i lijepih momenata, koje rado vidim, ali uvijek se sjetim lijepih momenata. Ne znam šta bih rekao – rekao je Car, dok je Dalila sve vrijeme plakala i brisala suze, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh