Film i TV

POTRESNA ISPOVIJEST DEJANA DRAGOJEVIĆA: Otvorio dušu o odnosu sa Dalilom, tegobama u braku i kako je procvijetao nakon razvoda

Sad je mnogo bolje.

Dejan Dragojević - screenshot

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje, postavljeno je Dejanu Dragojeviću:

– Prošlo je devet mjeseci, kada sve sabereš, koliko si ponosan na sebe? – glasilo je pitanje.

– Ponosan sam, osjećam se zdravo, svježije i novije. Kao da sam se juče rodio. Pale su mi neke stvari na pamet. Ponosan sam na sebe zato što sam sve izgurao. Nisam pao u krevet, tu sam, stojim. Nekako, sramota me je što sam radio nešto, što sam kukako. Ali šta da radim. Te uspomene ću da gledam kroz prste. To je sve bilo usputno, tih stvari me je sramota – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh