Film i TV

DA JE OSTAVILA DIJETE ONA BI POBJEDILA! Zorica Marković razočarana u Viki zbog abor-tusa: Priželjkivala sam da će roditi!

Zadrugarka Viktorija Mitrović nedavno je napustila “Zadrugu 5” kako bi otišla na abor-tus, nakon što je ostala u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Tim povodom se sada za Informer oglasila Zorica Marković.

Zorica Marković - Screenshot/YouTube

Zorica je priznala da je razočarana u Viktoriju Mitrović zbog odluke da ode na abor-tus.

– Sve vrijeme dok se polimisalo oko toga priželjkivala sam da će da ostavi dijete. Brinula sam i razmišljala kao da je poznajem i stvarno sam se mnogo razočarala i bilo mi je žao. Ona stvarno mora da se pozabavi sobom što se tiče njene glave, jer mislim da se totalno pogubila – rekla je Zorica.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na Marka Osmakčića, koji je nedavno napustio “Zadrugu” nakon vijest da mu je otac preminuo, što se na kraju ispostavilo kao laž, a Zorica ističe da je odmah vidjela da je loš čovjek:

Zorica Marković progovorila o Viktoriji i Marku:

– Meni je dovoljan jedan momenat da provalim čovjeka. Kada sam došla tamo on se meni nije svidio. Prepotentan je. Ne mora niko da mi se klanja, ali vidjela sam nešto loše u tom čovjeku. Što si ulazio? Mogao je lijepo da kaže “Gospodo, ja više neću, donesite mi ugovor, izvolite kaznu od 50.000 evra, ne mogu više da budem ovdje” i lijepo izađeš kao gospodin, a ne ovo. Strašno je i morbidno, dno! Da sam učesnik vjerovatno bi svašta tamo bilo, ali kao gledalac i bivši učesnik pratim sve i ovo je monstruozno! – priznala je Zorica.

Pjevačica je otkrila da postoji mnogo favorita, ali da misli da će pobjedu “Zadruge 5” odnijeti Dejan Dragojević:

– Što se mene tiče svejedno mi je ko će da pobjedi. Voljela bih da jednom nešto dobro pobjedi, kao što je Anđela ili Karić. Ima dosta favorita. Viktorija i Marko su nosili priču, ali je ona izgubila šansu da pobjedi. Da je ostavila dijete ona bi osvojila prvo mjesto. Meni je Miki favorit. Od svih sezona sada je najbolji. Ljudi vole da žale, tako da nije isključeno da Dejan pobjedi – zaključila je Zorica Marković za “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh