Film i TV

IPAK VOLI VIKTORIJU: Osmakčića, stiglo GORKO KAJANJE: “Naš odnos, ko jednom iskusi to, ne pristaje na obično”

Ipak postoje emocije.

Marko Osmakčić - screenshot

Marko Osmakčić je nedavno svojevoljno napustio “Zadrugu”, i to na neviđen i prilično morbidan način o kom i poslije dvije nedjelje cijela Srbija bruji. Podsjećanja radi, njegova porodica je izlažirala smrt njegovog oca Franja, kako bi Marko što prije napustio Bijelu kuću i kako bi Viktorija Mitrović abortirala.

Marko je nakon izlaska postao jako aktivan na društvenim mrežama i za svoj fijasko u rijalitiju okrivio produkciji, oglašavao se više puta kako bi opravdao sebe ističući da je Viktorijina trudnoća bila lažna i da mu je sve smješteno kako bi ga neprestano dovodili do ludila.

Ipak, Markova nova objava na Instagramu zbunila je mnoge, a neke čak i navela na to da se zapitaju da li se zadrugar možda pokajao.

– Naš odnos je bio rolerkoster. Strašno, ali u isto vrijeme uzbudljivo i jako. Ko jednom iskusi tako nešto ne pristaje na običnu vožnju autićima na ringišpilu – napisao je Osmakčić.

Da li je ovo bila poruka za Viki i da li su emocije još uvijek prisutne ostaje nam da saznamo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh