Film i TV

Filip UDARIO Dalilu iz sve snage! DISKVALIFIKACIJA Cara pred finale! Ona pišti od bolova

Nasilnik!

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila Dragojević i FIlip Car ne prestaju da šokiraju gledaoce u rijalitiju Zadruga. Njihov odnos naizgled nema nikakvih prepreka sada, nema ni Dejana, ni Maje, čak ni Filipove mnogobrojne mačkice ne prave galamu, ali nikako da uđu u mirnu luku.

Finale se približava, nervoza je velika, svima su živci kao strune, a povrh svega ovonedjeljni gazda Sale Luks je postavio Filipa Cara za potrčka, a da zlo bude veće sa njim u kombinaciji je i Sanja Grujić, njegova bivša kombinacija.

Car je bjesnio, prijetio Luksu, a kako je to izgledalo pogledajte na snimku.

Ipak, kako to već biva, Filipov gnjev se završava na Dalili. Međutim, ovoga puta Dilip je snažno udario Dalilu flašom, koja je zajaukala od bolova u tom trenutku, piše Srbija Danas.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Mnogi su već neko vreme besni zbog Filipovog nasilničkog ponašanja, ali ovo je već ozbiljan kontakt i Dalila je mogla ozbiljno da bude povrijeđena.

Zbog nasilničkog ponašanja prema ženi, pa makar to bila i Dalila, mreže su se usijala sa zahtjevom da Car bude diskvalifikovan i izbačen sa imanja bez dinara isplaćenog honorara.

Da li će se to desiti, ostaje da vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh