Film i TV

VIJEST O SMRTI JE ZATEKLA NA PUTU! Dušica Jakovljević u stanju ŠOKA I NEVJERICE kada je saznala…

Voditeljka Zadruge nije mogla da sakrije koliko ju je uznemirila ova informacija.

Dušica Jakovljević - Screenshot

Voditeljka “Zadruge” Dušica Jakovljević progovorila je o tome kakav je pakao preživjela kada su i njoj napravili umrlicu, a potom prokomentarisala potez porodice Osmakčić, koja je lažirala smrt Franja Osmakčića, piše Srbija danas.

– Ja ću vam reći jednu stvar, meni se desila slična sitacija. Naime, u prvoj sezoni Zadruge neko je napravo umrlicu sa mojim likom. Fanovi ili antifanovi određenih učesnika, nije više ni važno. Ja to nisam doživjela lično, bila sam naviknuta na cijelu tu famu, haos koji se dešavao – započela je voditeljka, pa nastavila..

– Međutim, ljudi oko mene su bili strašno uznemireni, prijatelji, članovi porodice su bili jako uzdrmani time. Mene je ova vijest za Marka i njegovu porodicu zatekla na putu i prosto nisam mogla da vjerujem.

– Pratila sam iz minuta u minut portale, znam da su i kolege bile u velikom šoku. Nisu mogli da vjeruju da neko može time da se bavi koji god da je povod u pitanju, da naprave umrlicu svjesno živom čovjeku – izjavila je Dušica.

-Ne znam da li su bili svjesni šta će se pokrenuti zbog svega onoga što je izrečeno u rijalitiju, da će se dići velika prašina. Nisu samo mediji željni istine, običan narod isto želi da sazna pravu istinu. Mislim da je ovo što se dešava prethodnih dana veoma monstruozno – rekla je Dušica za Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh