Film i TV

OBRNUO PLOČU – Dino priča SVE NAJGORE o Dejanu? Čuo je, pa odlučio da PODIJELI ISTINU sa narodom

Sada tvrdi ovo o svom prijatelju!

Dino i Dejan - screenshot

Tokom današnjeg sastanka u “Zadruzi”, Marijana Zonjić otpočela je rat sa Aleksandrom Nikolić i Dejanom Dragojevićem, a u sve je uplela bivšeg učesnika Dina Dizdarevića. Sudeći po Marijaninim riječima, gledaoci su zaključili da Dino i nema baš toliko lijepo mišljenje o Dejanu, čiji ga je brat dočekao u studiju po izbacivanju i ugostio u Veterniku.

Poslije napada na društvenim mrežama, Dino se oglasio za Pink.rs i otkrio pozadinu cijele priče.

Priča Marijana da sam ja njoj pričao nešto protiv Dejana i Aleks… Ma, nigdje veze! Laže, petlja, izmišlja neke priče… Ne znam zašto to radi, vjerovatno zbog plasmana! Za devet i po mjeseci, ja njoj ništa ružno nisam rekao za Dejana i Aleks. Vi znate kakvo ja mišljenje imam o njemu, njegovoj porodici, svemu… Izmišlja, laže – zaključio je Dizdarević, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh