Film i TV

ODMAH PRIZNALA! Nakon što je danas UHVAĆENA na djelu sa Janjušem, oglasila se Maja – evo da li je palo POMIRENJE

Iskreno!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš - Instagram

Iako su i ranije kružile glasine da je došlo do pomirenja između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, te da se tajno viđaju, oboje su to demantovali putem društvenih mreža. Ipak, danas su uhvaćeni “na djelu”.

Bivše ljubavnike zatekli su zajedno, na jednom prestoničkom bazenu, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama, te je portal pozvao bivšu učesnicu “Zadruge” kako bi se iz prve ruke saznalo da li je svojoj ljubavi sa Janjušem dala još jednu šansu.

Međutim, ona tvrdi da je riječ o “sučajnom susretu”.

– Bila sam na bazenu sa Olgom Margitić i Anjom Todorović, čovjek se pojavio odjednom. Olga prišla, javila se, a potom je on prišao sa svojim drugom, javio se, pružio ruku, ja njemu, to je sve. Mi smo istog trenutka otišle. Nikakva povezanost, ništa… Želim mu sve najbolje, ali niti smo se pomirili, niti čuli, baš ništa – istakla je Maja, pa dodala:

– Znam da zvuči sada čudno, ali šta ja da radim ako se sretnemo negdje u gradu, ne mogu ja da zabranim gdje će čovek da se kreće – rekla je, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh