Film i TV

JAVNA PORUKA JELENE KARLEUŠE UPUĆENA ACI LUKASU: Upravo objavila na Instagam, TRESE SE SRBIJA OD OVIH RIJEČI

Pjevač Aca Lukas ponovo je u žiži javnosti, otkako je ušao u novi medijski rat sa pjevačicom Jelenom Karleušom.

Srbija Danassrbijadanas,

JK ga je verbalno napala zbog toga što je na svom Instagramu podijelio demo verziju pjesme “Provereno” koju je Ana Nikolić, kako se navodi, ukrala od Milice Pavlović.

Nakon nekoliko dana brutalnih uvreda sa obje strane, situacija se ne stišava, te je Karli uputila novi niz uvreda Aci, sa željom da od dro*ge ovjeri.

– Zamolila bih dil-ere dro-ge kod kojih nark-oman Lukas kupuje, da mu sipaju malo više mišomora da konačno ovjeri nakazni pacov i oslobodi planetu svoje bolesne mržnje prema ženama.

– Tužno je to što i on ima kćerke, koje gledaju kako tata iz pakla napada samo žene. Pošto je smrad, vidim, još uvijek živ, ovjerio nije, uživam dok gledam kako se raspada od dro-ge u samoći, u dugovima, u mržnji i nebitnosti, opsjednut mojim imenom i životom. Ali neće još dugo – napisala je Jelena Karleuša na Instagram priči, piše Novi.

Da li će joj Lukas i na ovo odgovoriti, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh