Film i TV

“DALILA JE GLUPA I PRIMITIVNA!” / Trudna Viki u ŠOKU – Ono što joj je Dragojevićka URADILA, ne OPRAŠTA!

Novi sukob na pomolu.

Viktorija Mitrović - screenshot

U Zadruzi su sinoć održane još jedne nominacije, a učesnici su birali između Dalile Dragojević i Filipa Cara, piše Srbija danas.

– Sto puta smo njih komentarisali. Dalila meni jeste drugarica, itekako mi se našla u situacijama kada mi je bio neko potreban i tako već dva i po mjeseca. Mene ne zanimaju komentari drugih, meni je bitno da nas dvije znamo na čemu smo. Samo nek oni misle da su naše priče glupe i bolje je tako. Ja sam nju zavoljela i nadam se da će biti sve okej i napolju – navela je Marijana.

– Filip i ja jesmo imali sukobe, ali ga poštujem saa zbog Dalile. Nije mi toliko bitan da bih se nervirala oko njegovih komentara – dodala je Zonjićeva.

Sljedeća je Viktorija Mitrović, koja je saopštila svoju odluku.

– Ne bih mnhogo komentarisala. Poslije klipa od sinoć, ostala sam u šoku. Dalila je zvučala glupo i primitivno, zbog svega što je rekla o meni… Dalila i ja ne možemo nikada biti drugarice, ali u prolazu možemo lijepo da pričamo i družimo se… Nisam očekivala da će tako pričati o meni, mogla je malo da upakuje… Mislim da je dosta razlupana i da joj je jako teško… Njihov odnos je katastrofa, kao i većina ovdje… Poslat ću Dalilu… – govorila je Viki.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh