Film i TV

SPOLJNA KAMERA SNIMILA SKRIVENI DETALJ Car se tresao od STRAHA poslije skandala, EVO ŠTA SE DESILO

Dalila Draogojević noćas nije prestajala da se svađa sa Mensurom Ajdarpašićem.

Okršaj Mensura i Cara - screenshot

On je napustio Bijelu kuću, ali su nastavili da se prepucavaju preko zatvorenih vrata, piše Novi.

Ajdarpašić je nju potkačio za Filipa Cara, što je Filip čuo i odmah izašao u dvorište.

Njih dvojica ušli su u žestok sukob, ali je obezbjeđenje uletjelo na imanje munjevitom brzinom i spriječilo da dođe do okršaja.

Zadrugari su ih takođe sve vrijeme dozivali i pokušavali da ih smire, a voditelj Milan Milošević pozvao ih je sve da se vrate za crni sto i emisija “Gledanje snimaka” se nastavila.

Ipak, detalj koji je mnogima promakao, a koji je snimila spoljna kamera jeste onaj kada se Mensur otrgao obezbjeđenju i krenuo silovito ka FIlipu koji je stajao na vratima. U tom naletu mnogi su panično reagovali uključujući i Cara koji kao da je tražio zaštitu u djeliću sekunde. Što nije baš očekivano jer je samo par sekundi prije nasrtao na Mensura u želji da se obračuna sa njim.

Pogledajte taj momenat na snimku ispod, odnosno reakciju Filipa od 2:09 do 2:13!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh