Film i TV

DOBIO MILJANU NA SUDU! Milan Milošević otkrio šta će uraditi sa NOVCEM koji mu Kulićeva DUGUJE

Sve objelodanio!

Voditelj rijaliti programa “Zadruga”, Milan Milošević, važi za osobu koja nema dlake na jeziku i koja uvek iznese svoje mišljenje.

Miljana Kulić je noć pred napuštanje rijalitija pogodila Milana kamenom, a on je sada se osvrnuo na sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a zatim otkrio da je dobio Miljanu na sudu.On mi je pretio tužbom, ali mislim da mu je bolje da miruje. Mnogo je njih meni pretilo, pa evo nikada nisam bio na sudu, osim što sam ja tužio – rekao je Milan za Bebicu, a zatim se osvrnuo na suđenje sa Miljanom:To je jedina tužba koju sam ja podneo i dobio sam je na sudu. Sada čekam da mi isplati odštetu koju ću da dam u humanitarne svrhe. Gonim je i krivično, a to ćemo kasnije videti šta se izdešavalo. I tu presuda treba ubrzo da bude doneta – otkrio je Milan Milošević za “Informer”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh