Film i TV

SCENA NA GROBLJU LEDI KRV U ŽILAMA: Mještani Laništa otkrili mračne tajne porodice Osmakčić! (VIDEO)

Emisija o najbizarnijoj prevari u istoriji rijalitija.

U novom izdanju emisije “Između dve vatre” novinarke Nevena Arsić i Miljana Arsić otputovale su u Laništa u Bosni i Hercegovini kako bi ispratile najavljenu sahranu Franja Osmakčića, oca bivšeg takmičara “Zadruge” Marka Osmakčića.

Međutim, prizor koji ih je dočekao nikako nisu očekivale. Kako je šira javnost saznala smrt zadrugarovog oca je lažirana, a ova informacija je šokirala komšije, srodnike i poznanike porodice Osmakčić, ali i čitavu javnost.Mi smo isto došli na sahranu, ne znam šta se dešava. Ne mogu da verujem, mi smo bili sto posto sigurni da će biti sahrane – otkrio je Franjov prijatelj pred našim kamerama.

U nastavku pogledajte emisiju “Između dve vatre” na Jutjub kanalu portala Srbija Danas.com i saznajte šta su sestrama Arsić otkrili meštani iz Laništa o porodici Osmakčić koja se poslužila najbizarnijom prevarom u istoriji rijalitija,piše Srbijadanas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh