Film i TV

“OSMAKČIĆ JE NAJLOŠIJI ČOVJEK KOG POZNAJEM” / Oglasio se nekadašnji Markov CIMER – Rekao mi je… DNO!

Nema dubljeg dna.

Marko Osmakčić - screenshot

Dino Dizdarević, donedavni učesnik “Zadruge”, odlučio je da prokometariše monstruozan postupak Marka Osmakčića, koji je lagao javnost da mu je umro otac, piše Srbija danas.

– Kako gledaš na ovu aferu Osmakčić, i na celu tu situaciju? – upitao ga je voditelj.

– Poslije onoga šta je meni rekao, najlošiji čovjek kojeg sam ja upoznao. To je za mene dno dna. Da su spremni da urade to, i na taj način… – rekao je Dino.

– Ti, kao neko, kome se to desilo, sada gledaš kako se neko sprda sa tim istim stvarima – rekao je voditelj.

– Da, to je za mene najgore – rekao je Dino.

– Šta misliš o trudnoći Viktorije Mitrović? – upitao je voditelj “Red” TV.

– Za mene, koliko je kriv Marko, toliko je i ona, nije ni ona pazila. Ona je znala da je on opsjednut se**om – kazao je Dino.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh