Film i TV

“LAŽNO UBISTVO” – Evo šta je sa Mateom L!? Osmakčići učinili PAKLENU STVAR zbog njenog imena

Šta je istina?!

Marko Osmakčić - screenshot

Skandal koji trese regioanlnu javnost ne jenjava. Drama oko lažne smrti oca Marka Osmakčića šokirala je milione, a sve oči uprte su ka ovoj kontroverznoj porodici, koja je ovim aktom pokazala da zaista ne preza ni od čega kako bi ostvarila svoj cilj.

Ekipa portala Srbija danas je bila u Laništima gdje je bila zakazana sahrana Franja Osmakčića, ali je naišla na praznu porodičnu kući i prazno groblje u vrijeme kada je trebalo da opelo pokojniku bude održano.

Pogledajte šta smo tamo zatekli.

Evo šta je rekao njihov komšija koji je poput mnogih došao da uputi posljednji pozdrav živom i zdravom Franji Osmakčiću.

Šamar javnosti koji je uslijedio u sljedećim momentima, zgrozio je sve. Marko Osmakčić se uključio lajv na svom instagramu nasmijan i srećan u Švajcarskoj i poručio da je on dobro, a njegov otac nikad bolje. On je napao produkciju Zadruge i ponosio se time što su ovom morbidnom laži uspjeli da pobjegnu iz Šimanovaca, ali i iz Srbije.

Pogledajte šta je on poručio u svom lajvu.

Kada se sve već izdešavalo, mnogi su počeli da vrte film kako se sve desilo, da li je ideja o lažnoj smrti bila spontana ili je možda postojao tajni plan za vađenje Marka Osmakčića iz rijalitija Zadruga.

Njegovo učešće ostalo je upamćeno po bahatom, arogantnom, prirprostom i nasilničkom ponašanju, a kap koja je prelila čašu bilo je to što je njegova rijaliti izabranica Viktorija Viki Mitrović ostala trudna i dvoumila se da li da zadrži bebu, dok se Marko svim silama trudio da je ubijedi da se “očisti” kako to rijaliti učesnici znaju grozno da izgovore.

Mnogo pažnje sada privlači Markova poruka ocu par dana prije izlaska, kada je rekao da primjeni metod Matee L. iz Zagreba iz 2016. godine pa će Viki sigurno abortirati.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku ispod.

Pored brojnih teorija koje se vezuju za ime Matee L. jedna je posebno interesantna i može biti da ima smisla. U prevodu sa njemačkog, riječi lüge mord (ili mord lüge) zapravo znače lažno ubistvo, ili ubisvena laž. A mnogi sada tvrde da je Matea L. zapravo skraćenica poput neke sigurne riječi koja bi značila da postupak hitnog izvlačenja iz Zadruge treba da počne.

Za sad, sve vezano za slučaj imena Matea L. još uvijek je u teorijama zavjere, ali vjerujemo da će vrlo brzo biti poznato šta se tu desilo, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh