Film i TV

KONAČNO PRVA IZJAVA ZA MEDIJE MARKA OSMAKČIĆA: “Otac i ja smo imali šifru, ja sam rekao jednu riječ, a on me je IZVUKAO IZ RIJALITIJA”

Cijelu naciju šokirao je bizarni postupak oca Marka Osmakčića – Franja, koji je izlažirao svoju smrt, kako bi prevarom i na silu izveo svog sina iz rijalitija “Zadruga”.

Marko s porodicom - screenshot

Naime, Markova porodica uradila je nešto nezamislivo i neviđeno u rijalitiji programima do sad, pa su, da bi prevara bila što uvjerljivija, lažirali i Franjinu umrlicu, kako bi sve djelovalo što autentičnije. Međutim, do sahrane nije ni došlo, budući da u nadležnim institucijama, kao i u bolnicama ne postoji informacija da je osoba pod imenom Franjo Osmakčić preminula 8. juna, niti prethodna četiri dana, kada se ta vijest pojavila u medijima i od kada je Marko misteriozno nestao. Koliko je daleko sve otišlo, svjedoči i činjenica da je Marko, navodno u produkciji, kada su mu saopštili najgore vijesti, sve vrijeme glumio i ponavljao: “Ubio sam oca, ubio sam oca!”, tako da niko nije mogao ni da posumnja da je sve laž.

Nakon što je ova bizarna vijest potvrđena, Osmakčić se oglasio na svom Instragramu, pa je iz Švajcarske, gdje je pobegao, potvrdio da je njegov otac je živ.

Danas svako može da napravi umrlicu. Ljudi sahranjivali pjevače, zvijezde, čak i Mitrovićeva umrlica bila… Prestanite da se blamirate, nag*zili vas Osmakčići samo tako – napisao je on.

U autu sam. Malo je gužva. Ja sam vam dobro. Otac nikad bolji. Lažu kao kerovi i smradovi. Ništa bolje nisu zaslužili. Biće svega i svačega što ću vam iznijeti i reći. Čim sam u Švici u stresu sam i žurbi. To je to narode, čujemo se uskoro – poručio je on na pomenutoj mreži bez blama.

Ekipa Kurira kontaktirala je Osmakčića preko njegovog brata Maria, koji najprije nije htio da komentariše bizarne događaje, ali se na kraju predomislio, pa je poručio sljedeće:

Ja sam u rodnoj Švici, uživam u slobodi za sve pare, kao što ste vidjeli (haha). Ne planiram ni da se vraćam tamo, da vidim šta mi ko može, hahah. Ona k* Viktorija je htjela da me smota na dijete, e pa zaje*ala se i ona i svi, ubio bih je da sam ostao još tamo. Bolje joj je da to dijete ne rađa, sve sam joj lijepo rekao šta će joj se desiti. Ona je dobra samo za j*, nije za majku nikad bila, niti će biti. Moj otac je kralj, sve smo ih zajebali kad su glupi. Otac je odlično, nikad bolje. Svi smo ovdje i smijemo se debilima. On je sve smislio, imali smo šifru “Hitler”, kad je to čuo, on je znao da mora da me vadi iz rijalitija što prije. Ima mozak psihopate, za tri minuta je sve smislio, haha. Znao sam da mu nije ništa čim su me izveli, odmah smo se čuli da dođem ovdje. Čujem prijete zatvorom? Za šta? Umrlicu može svako da napravi i ištampa, ko da je to problem haha. Nigdje nije zvanično prijavljeno da je Franjo umro. Voljeli bi to mnogi, ali su se zaje*ali. Jači smo nego ikad. Biće tu još svega i svačega što ću ispričati, ali polako.. ima dana, sad sam u žurbi, imam puno obaveza, toliko me nije bilo kući.. – rekao nam je Marko bez trunke osećaja i griže savesti, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh