Film i TV

OGLASILA SE PRODUKCIJA ZADRUGE: Tiče se Marka Osmakčića

Srešće se na sudu!

Marko Osmakčić - screenshot

Marko Osmakčić napustio je rijaliti program “Zadruga” nakon što je porodica javila produkciji da je njegov otac Franjo Osmakčić preminuo. Devetog juna je u Šimanovce po Marka došao čovjek koji se nije predstavio već je sa sobom ponio umrlicu na kojoj su bili svi podaci o smrti Markovog oca, piše Novi.

Međutim, niko nije mogao ni da posumnja da će Osmakčići biti spremni da lažiraju smrt Markovog oca kako bi ga izveli iz rijalitija. S obzirom na to da je na bizaran način napustio “Zadrugu”, ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je produkciju televizije Pink koja je otkrila da li će Osmakčića tretirati kao diskvalifikovanog takmičara i da li će ga tužiti.

– RTV Pink će tužiti Marka Osmakčića na osnovu ugovora koji je potisao, i to u iznosu od 50.000 eura – saopštili su nam iz produkcije, a zatim su nam otkrili šta će učiniti povodom lažiranja smrti Franja Osmakčića i načina na koji je Marko napustio rijaliti:

– Što se tiče svih ostalih radnji koje je preuzela porodica Osmakčić, a koje su uznemirile ne samo nas zaposlene, već i čitavu javnost, njima se bavi tužilastvo, a mi smo tu da im pomognemo sa svim saznanjima i materijalima koje imamo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh