Film i TV

DEJAN SAZNAO ČIME SE ALEKS BAVILA – ODMAH PRESJEKAO: Muk u Bijeloj kući

Darko Tanasijević je podigao Marka Đedovića koji je otkrio da li ima neke informacije o Aleksandri Nikolić:

Aleksandra Nikolić - screenshot

Ja nisam prijetio Aleksandri ni sa čim. Te neke stvari koje ja znam nisu rijaliti, nisu relane da se ovdje priča. Ne bih se ja bavio tim stvarima a znam ih dosta o mnogima ovdje. – rekao je Marko.

Te stvari nemaju veze sa rijalitijem – rekla je Aleks.Je l Dejan zna za to ? – upitao je Darko.

Zna, ja sma njemu rekla cijeli svoj život i onm zna sve o meni, a i dalje je tu – rekla je Aleks.

Darko je potom podigao Dejana Dragojevića:

Ja sve znam o njoj i o momcima sa kojima je bila i ćime su se bavili i ona i oni, sve znam. Ona se samo tripuje da mi imamo nešto protiv nje. Ja njoj pokušavam da stavim do znanja da stresira kada je ljudi komentarišu, trudim se da se izdigne zbog svega, da se nosi sa svime. Govorim joj da prrširi vidike, nije sve samo na površini, ima nešto i unutra. Ja ću se za nju boriti i van rijalitija, ona to zaslužuje. Ja ću biti tu za nju uvijek – rekao je Dejan.

Ja sam danas i sinoć pohvalila Dejana. Ja sam njega hvalila, a on je s*ao po meni. Dečko nije shvatio šta sam ja htjela da kažem pa je krenuo da me osuđuje – dodala je Irma, prenosi Novi.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh