Film i TV

“UCVELJENA DALILA! NIKO TE NE VOLI!” JURNJAVA PO IMANJU – Ona trčala za Carem, on je PROZIVAO DO IZNEMOGLOSTI

Nije imao milosti!

Dalila i Car - screenshot

U toku reklama za vrijeme emisije “Pitanja novinara” Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su svađu van bijele kuće u dvorištu, a tada je počela prava jurnjava.

Filip Car je nastavio da proziva Dragojevićku, dok je ona išla za njim.

– Odmah otmice, pedigrei, ku*čenje… Ja sam lijepo pričao, mislio sam da će da kaže nešto normalno, a ona… Smije se tamo Luksu, ma ljudi sve vide… Ne želim da je vidim uopšte. Priča mi o Diji, a žena izgleda kao autobus, uopšte me ne zanima… Zašto ne pričaš malo o Anđelu o Dejanu – govorio je Car.

– Ma boli te ku*ac, sprdaj se – rekao je Zola.

– Ja nisam ni manijak, ni nasilnik, a napravila je od mene najgoreg na svetu – vikao je Car.

– Boli, boli, jer si loša žena i niko te voli, jer si loša žena, a pored toga si ucveljena! Ku*ac tebe boli, a niko te ne voli. Krenula je Daki, u svoj povod slatki – pevao je Filip.

– Zašto bježiš pi*ko – vikala je Dalila i krenula da juri Cara.

– Imaš sreće što sam u štiklama – vikala je.

– Ma ko te je*e – smijao se Filip.

– Ma bježi tamo, pa ne možeš ti mene sa poluprosječnim mozgom dovede do ludila. Nema više tebi Filipa, ni ovdje ni napolju – urlao je Car i smijao se.

– I meni se ovo dešavalo, isto – komentarisao je Zola.

– Ja prvi put ostala bez para, nemam ni za hranu. Kada uzmeš sve i potrošiš i odeš… Šta sam ja ovdje, humanitarna služba? Hajde, džukelo, bježi tamo!

– Došao si ovdje da mafijaš – nastavljala je.

– Ko o čemu, seljanka o hrani, o čarapama, o gaćama – nastavljao je Filip.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh