Film i TV

SKANDALOZNO SAZNANJE – Bila je Dalilina JEDINA i NAJVEĆA PODRŠKA, a sada ulazi u rijaliti da joj napravi HAOS OD ŽIVOTA!

Ljuba Pantvić, sportistkinja i IFBB Pro, bila je gost emisije Džet set top 5, gdje je iznijela svoje oštro mišljenje o najaktuelnijim temama u rijalitiju “Zadruga” , ali i velikom prijateljstvu koje se sada nakon svega dovodi u pitanje.

Poznata je svom po britkom jeziku te ni ovog puta nije štedjela riječi:

– Nisam zlobna i tuđi životi me ne interesuju, ali raspolažem aresenalom informacija i imam materijal o tri osobe koje su učesnici, pa im ne bi valjalo da mi se zamjere – izjavila je Ljuba.

O mogućem ulasku u rijaliti “Zadruga”, kako bi poravnala račune sa nekima, kaže da ima spreman plan, ali i uslove.

– Smiješno mi je što se neki umišljeni ljudi gađaju ciframa, a ne bi bili zanimljivi ni da “dube na trepavicama”. Novac za koji bih ja ušla stvarno mora da bude velika cifra – kaže Ljuba, te dodaje da su se mnogi bivši učesnici preračunali u procjeni pa će im i popularnost biti kratkog daha.

Kad bi sada ušla u rijaliti da li bi pljunula Dalilu zbog svega?

– Ona je moj prijatelj, dok meni lično nešto ne uradi. Naše svađe su uglavnom bile produkt tuđih interesa. Ja sam upoznata sa njenim karakterom i prije braka, nije me u tom smislu iznenadila, ali će, zna i ona to, od mene “dobiti po nosu” za mnoge stvari, sebi je dozvolila poniženje – direktono je odgovorila Ljuba.

Ljuba Pantović – Screenshot

Ljuba Pantvić do srži iskrena pred objektivima naših kamera iznijela je stavove o ponašanju onih koji svoje greške nisu uvidjeli ni ove sezone u Zadruzi.

Pogledajte video snimak u kojem je Ljuba brutalno isprozivala Zadrgare koji ove sezone nisu ništa pokazali, a o kome se radi i na čiji račun je imala najžustrije kritike pogledajte u video snimku iznad teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh