Film i TV

EVO ŠTA JE DALILA REKLA O CARU NAKON SVIH PONIŽENJA: Muk za crnim stolom

Opa!

Dalila Dragojević - screenshot

Zadrugari biraju najprepotentnije osobe u Beloj kući. Dalila Dragojević je dobila riječ.

-Na prvo mjesto ću staviti Mateju. Smatram da nekako, baš ceniš sebe, ali nekad znaš da se precijeniš i da pretjeraš. Staviću Filipa na drugo mjesto, a na treće mjesto ću Anđelu. Ona je osoba koja od početka drži do sebe, sa pravom. Svako ima pravo za sebe da kaže da je najbolji, a to je dovoljan nivo samopouzdanja – rekla je Dalila, piše Pink.

-Ja ću se držati ljubavnih veza. E ovako, svi ste rekli Filipa Cara, ja ga ne bih izostavio. Tu dozu prepotentnosti su mu dale djevojke koje su bile sa njim. Ne bih naveo Dalilu, jer neko ko je prepotentan, ne dozvoljava sebi da bude isponižavan onoliko – rekao je Mića.

-Na prvom mjestu mi je Dalila, na drugom Filip Car. On je više bahat, nego što je prepotentan – rekla je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh