Film i TV

DA SE NAJEŽIŠ, stigla nova informacija nakon smrti Markovog oca: Ironija sudbine porodice Osmakčić

Javnost neprestano bruji o nesvakidašnjoj priči kontroverznog zadrugara!

Smrtovnica oca Marka Osmakčića

Najturbulentniju sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa ”Zadruga” svakako su obilježile ljubavne drame, a jedna od najupečatljivijih koja je zgrozila, ali i šokirala javnost jeste romansa Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića, koja je prošla kroz razne faze, međutim uprkos redovnim odnosima nikada nisu ozvaničili svoju vezu.

Nakon burnih svađa i okršaja, Viktorija je ostala u drugom stanju, a ova vijest šokirala je milionski auditorijum, a naročito budućeg oca Marka Osmakčića koji se našao u nebranom grožđu.

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće Marku Osmakčiću je preminuo otac, te je hitno morao da napusti rijaliti kako bi u teškim trenucima bio sa svojim najbližima, a oca Franja Osmakčića ispratio na vječni počinak.

Spletom čudnih okolnosti poklopilo se da baš u momentima kad je Marko saznao da će postati otac, njegov otac Franjo Osmakčić naprsno premine u pedeset osmoj godini života. Ova vijest odjeknula je kao bomba.

Podsjetimo, sahrana Franja Osmakčića održat će se u ponedeljak 13. juna u 16.00 časova na mjesnom groblju u Laništima, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh