Film i TV

STRAVIČNA SCENA, PUNO TUGE I BIJESA: Marko Osmakčić uputio POSLjEDNJE riječi PREMINULOM OCU – JEZA!

Da se naježiš.

Marko Osmakčić - screenshot

Marku Osmakčiću danas je iznenada preminuo otac.

Zadrugar je hitno izveden iz rijalitija, a uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Podsjetimo, Marko je već danima u žiži javnosti zbog svog ponašanja prema svojoj djevojci Viktoriji Mitrović koja je u ponedjeljak uveče saznala da je trudna. Kako Osmakčić ne želi još uvijek dijete, niti ga želi sa Viki, na sve načine je danima pokušavao da je nagovori da abortira, a stvari su sinoć izmakle kontroli.

Marko je otvoreno i direktno, pred zadrugarima, voditeljem i milionima gledalaca pretio Viktoriji, a obratio se i svom ocu, i to sljedećim riječima:

– Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psihopata… Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati abortus u 8. mjesecu! Ja sam svoje rekao, ili češ uraditi, ili nećeš! Ja da p*šim k**ac, a ona da se sladi, nema više! – urlao je Osmakčić i zaprepastio apsolutno sve.

Nažalost, ovo su bile posljednje riječi koje je Marko uputio svom ocu, za kojeg je bio jako vezan, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh