Film i TV

DEJAN KAO RAZULARENA ZVIJER! Uzeo CIJELI STO i bacio, ona PRETRNULA – “Nemoj, ne radi to!”

Ne može više da izdrži.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić često imaju trzavice u vezi, a čini se da Dragojević polako “puca po šavovima”, pa su žustre svađe sve češće, piše Srbija danas.

Noćas su se ponovo posvađali, a sukob je eskalirao kada je Dejan skočio kao zvijer, počeo da lupa po stolu, a onda ga podigao u vazduh i bacio na zemlju. Aleksandra je bila preplašena, sakrivala se rukama, i molila ga da prestane, te da razgovaraju normalno, međutim, njega ništa nije moglo da smiri.

Na kraju je Dejan cijepao majicu sa sebe, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh