Film i TV

“ALEKS TJERA DEJANA DA JE OSTAVI, SVE ZBOG BILJANE” OTKRIVENA TAJNA IZ ZADRUGE: Evo šta će uraditi Biljana i David

Miki Đuričić, Marko Đedović i Stefan Karić sjedili su u rehabilitaciji, pa su pričali o Aleks Nikolić i njihovim postupcima.

Dejan Aleks i Biljana - Novi

– Aleks zna da kada oni izađu, da neće biti zajedno. Ona sada njega hoće da natjera da je ostavi. Njemu će Biljana i David poturiti pod nos – pričao je Đedović.

– Marko, umjesto da ćuti tu i da dok traje, traje, sad ti kao očekuješ da te ovaj oženi. Što nisi napadala Cara i Janjuša da te žene? Još meni kaže Bane Đokić da mu je neka žena rekla da je ona bila sa obojicom isti dan – rekao je Miki.

– Meni akteri rekli bre, kakve žene…Ja sam prvo ustao i rekao da on nije za vezu, meni Mića je** majku. Kad smo ovu peživjeli, ja ću mu se poturim za ovu i dva dana. Lakše je zaljubljenost od mjesec dva, nego ovu budalu, a i neće da se pomiri sa ovom budalom. Kad je iznosio ono za svoju porodicu, rekao sam da je tada stvarno kraj! Mislio sam do tada da njih dvoje idu u Šepak – dobacio je Đedović.

Kakve su ovo legende, ovo kao da gledamo krimi film. Ovo je tragi komedija, sa primjesama horora… Marijana ispala najpoštenija na kraju – rekao je Miki, piše Novi.

– Šuti, ne se*i – rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh