Film i TV

ŠOKANTNO! Čaprićeva otkrila sve o RASKIDU Elene i Frana – spomenula i NJEGA: “Nas troje smo bili zajedno…”

Isplivalo!

Fran Pujas - Screenshot

Javnost je nedavno iznenadila vest da su Fran Pujas i Elena Kitić raskinuli svoju vezu, kao i da je par dana nakon toga on uplovio u novi odnos sa Sandrom Čaprić.

Sandra je ovo juče potvrdila za domaći portal, da bi je Pujas kasnije demantovao i izjavio da nije u vezi sa njom.

Danas su se pojavili navodi da su Elena i Fran raskinuli svoj odnos upravo zbog repera Vojaža, o čemu je je on pričao ekskluzivno u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

– Ekskluzivno za vas… Ja sam saznao da je ona raskinula sa Franom tek prije neki dan, drugarski sam joj poslao poruku da li je sve u redu. Nije sa mnom, iako sam se ponadao da će biti. Šalim se. Nije istina da smo u vezi. Elena je velika zvijer od djevojke, dobra drugarica, pozdrav za nju – istakao je Vojaž reporteru Nemanji Vujičiću.

Da stvar bude komplikovanija, Sandra Čaprić je okačila ovu Vojaževu izjavu na svoj stori na društvenoj mreži Instagram, a osim ovoga, okačila je i nekoliko snimaka sa Franom, ali i sa nepoznatim dečkom, te je domaći portal stupio u kontakt sa njom, kako bi otkrili šta se tačno dešava i krije iza ovoga.

– Fran i ja smo bili u kombinaciji, imali smo s*ks. Oboje smo se složili da nam ne treba veza, ni meni, ni njemu, čak mi je rekao da bi volio da ostane sa mnom u kombinaciji, da se viđamo svakog dana i da svakog dana imamo s*ks. Ali, šta će mi to, imam dečka iz Beča – započinje Sandra i nastavlja:

– Biznismen je, kupio mi je za rođendan auto, 101 ružu, ogrlicu… Prelijepo mi je sa njim, konačno sam našla muškarca koji ima širinu – nastavlja pjevačica, a onda je šokirala sve.

– Čak smo moj dečko, Fran i ja bili zajedno na bazenu, svi. Znao je on da smo Fran i ja bili u kombinaciji, nema problem sa tim, što bi imao? Bilo, prošlo – dodaje pjevačica.

– A čim je Fran izašao, požalio mi se da mu je Vojaž upropastio vezu sa Elenom, da ne može tako, na šta to liči, jer je on njoj bio vjeran, ni sa kim nije imao s*ks. Skinuo mu je ribu – istakla je Sandra.

– I kukao mi je zbog para, kako čeka uplatu, hoće da kupi auto i sredi neke stvari – zaključila je Čaprićeva, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh